Info/Villkor

BOKNING
Familjefotografering

Vid avbokning senare än 24 timmar före fotografering debiteras en avgift på 500 kr med undantag för sjukdom/sjukhusvistelse. Vid sjukdom så bokar vi en ny tid, men tänk gärna på att höra av dig i god tid före fotograferingstillfället.

Bokning vid bröllop

I samband vid bokning av bröllopsfotografering betalas en avgift på 25% av totalsumman. Bokningsavgiften dras av från slutsumman som betalas i samband med att bilderna är klara för leverans.

ÅNGERRÄTT
Som privatperson omfattas din bokning av distansavtalslagens bestämmelser. Den ger dig rätt att ångra din bokning i upp till 14 dagar från din beställning. Detta gäller dock efter förutsättningen att utförandet av beställd tjänst inte har påbörjats. För tjänst som har utförts gäller ingen ångerrätt eftersom fotograferingen sker efter ert önskemål, och resultatet kommer att bära er personliga prägel.
VÄDER

Vid utomhusfotografering förbehåller jag mig rätten vid (ös)regn att med kort varsel flytta vår fotografering till en dag med bättre förutsättningar.

RESEERSÄTTNING

Jag utgår från Vallda/Kungsbacka men tar mig även uppdrag utanför. Res/milersättning kan tillkomma vid längre resor.

REKLAM

Ibland publicerar jag några av bilderna på min hemsida och på mina sociala medier företagssida. Om du som kund inte vill att dina foton ska synas, vänligen meddela detta vid bokningstillfället.

PRISER

Priser på hemsidan anges för privatpersoner och inkluderar moms. De priser som gäller är de priser som ligger ute på hemsidan vid bokningstillfället.

DIGITALA BILDER

Alla bilder levereras i högupplösta JPG.

Samtliga bilder är skyddade enligt lagen om upphovsrätt och bildrättigheterna ägs av Fotograf Therese Stenvall AB.
I priset ingår fri användningsrätt för privat bruk, det innebär att det är tillåtet att framkalla bilderna som ni önskar. Det är dock inte tillåtet att redigeras och ändras. Bilderna får användas fritt på sociala medier endast så länge som Fotograf Therese Stenvall alternativt blickfoto.se anges som källa. Bilderna får inte redigeras eller ändras.

Bilderna får ej användas för redaktionella eller kommersiella ändamål om detta inte är överenskommet.

Bilderna redigeras med varsamt och fint.

BETALNING/LEVERANS

Bilderna levereras normalt inom två till fyra veckor. Fakturan skickas i samband med bilderna är klara, via mail eller post. Betalning sker mot faktura med 15 dagars betalningsvillkor. För faktura som ej är betald efter förfallodatum debiteras en påminnelseavgift på 50 kr.

ATT TÄNKA PÅ

Varje fotograf har sin egen stil och sätt att fotografera. Innan ni bokar mig tänk på att mina bilder ligger i den linje ni vill ha.

Min ambition är att fånga de riktiga känslorna i bilden. Den bästa bilden enligt mitt tycke är inte alltid en bild där motivet tittar in i kameran och ler. Den bästa bilden är den äkta.
Jag är mamma till fyra barn och jag vet att barnens humör inte alltid är på topp, precis som mitt humör inte alltid är på topp. Men det är just så som livet ser ut, ibland sprudlar vi av glädje, ibland är vi ledsna och ibland är vi arga. Barn är spontana och det vill jag omfamna och förmedla i mina bilder.
Inför en fotografering kan vara tröttande för lillan/lillen och liten frukt eller liknande kan bara bra att ha med sig i väskan. Ta gärna med ett gosedjur eller en sak som betyder mycket för ditt barn och kanske ett ombyte för att variera bilderna. Ombyte kan givetvis vara roligt att ha med sig även vid porträtt och gravidfotografering.
Jag fotar både ute i naturligt ljus och inne i studio med blixtar.
Genom att boka mig som fotograf godkänner du ovanstående

Godkänd för F-skatt