BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Er bröllopsdag är någonting alldeles särskilt och den är värd att förevigas. Jag har olika paket att välja beroende på vad som passar er bäst (se bröllopspriser under fliken pris)

Att få fotografera bröllop är någonting som jag brinner extra mycket för. Ett bröllop är oftast planerat in i minsta detalj och jag hoppas att ni ska få en dag där ni kan få slappna av och bara vara er själva medan jag fotograferar och fångar fina ögonblick. som ni senare kan se tillbaka på.

 

BOKNINGSMÖTE

När ni bestämt er för att anlita mig som fotograf så kommer vi att ha ett bokningsmöte när det passar er (Ingår i de större paketen, se pris). Vi har ett bokningsmöte där vi går igenom bland annat checklistor och ser till att ni får med alla era önskemål för att få en så fin dag som möjligt.Vi skriver ett avtal för er och min skull.

 

FÖRBEREDELSER

Jag undersöker platsen som vi valt inför porträttfotograferingen för att hitta en miljö med mjukt och fint ljus. Ingen plats och miljö är den andra lik därför anpassar jag mig efter er dag med era förutsättningar. Allt för att fotograferingen ska gå så smidig som möjligt och för att ni ska fotografier med hög kvalitet.

 

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Jag jobbar med naturliga poser, vinklar och olika ljusförhållanden. Vi har en härlig och rolig stund där ni kommer att få kramas och pussas mycket. En stund att njuta lite extra. Ni väljer om ni vill fotografera porträtt före eller efter vigseln. Har ni möjlighet så rekommenderar jag att ni avsätter en liten stund där ni kan smita iväg och ta några bilder i det fantastiska kvällsljuset.

 

EFTERBEARBETNING

Efter en bröllopsfotografering så har jag mängder med bilder. Bilderna säkerhetskopieras och läggs på hårddiskar . Därefter gör jag mitt urval. Dubbletter, grimaser eller där man tex blinkar, tar jag bort och de utvalda bilderna behandlas och bearbetas för att ni ska få så fina bilder som möjligt. Det är bilder som ska finnas med er ett helt liv och såklart lägger ner otroligt mycket tid och energi på bilderna.

 

Ni väljer om ni vill fotografera porträtt före eller efter vigseln. Har ni möjlighet så rekommenderar jag att ni avsätter en liten stund där ni kan smita iväg och ta några bilder i det fantastiska kvällsljuset.

 

FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR VI?

Ovana att stå framför en kamera är väldigt vanligt. Var inte oroliga, jag gör vad jag kan för att ni ska känna er avslappnade, Försök att njuta av varandra och utan att känna att ni alltid måste titta in i kameran. Jag hjälper er med poser.

 

OM DET REGNAR?

När jag rekar inför en bröllopsfotografering så brukar jag titta så om det finns någonstans att gå under om regnet skulle vräka ner, kanske ett tak man kan gå under, en lada eller lusthus och så vidare. Jag också en ateljé med vackra stora fönster där det är fint att var om det skulle behövas.

 

OM FOTOGRAFEN BLIR SJUK?

Jag har aldrig behövt ställa in en brölllopsfotografering som tur är. Skulle däremot någon allvarlig händelse inträffa så har jag ett kontaktnät av andra fotografer.

 

 

LÄS MER UNDER INFO

UA-48269763-1