GRAVIDFOTOGRAFERING

Så fungerar en gravidfotografering
Stort grattis till er graviditet och vad roligt att ni är vill föreviga detta. Jag rekommenderar att du fotograferar dig mellan veckorna 28-35. En gravidfotografering kan göras både inom- och utomhus men de mest magiska bilderna fångar vi i vackra miljöer utomhus och i det vackra kvälls- alternativt morgonljuset som alla de olika årstiderna erbjuder. Tillsammans hittar vi en plats som passar dina önskemål. Jag lägger stor vikt vid att du ska känna dig bekväm och avslappnad under fotograferingen. Har du inget att ta på dig? För tillfället har jag några få klänningar och kjolar som du gärna får låna om du vill (de passar alla typer av kroppar).


Att tänka på
Vid en gravidfotografering visar du ganska mycket hud, tänk på att du använder löst åtsittande plagg innan fotograferingen för att undvika märken i huden.

  • Ta gärna med ombyten av kläder/underkläder. Tänk på att ha fina underkläder på dig eftersom de syns under vissa klänningar.
  • Ny-manikyrerade naglar kan vara fint då händerna ofta syns på bild.
  • Lägg gärna lite tid att få till en snygg styling av make-up och styling av hår, det får bilden att poppa.
  • Önskar du att din partner eller att era barn ska vara med på bilder på er tillsammans, tänk då på att ni har matchande kläder med färger som är jordnära och helst utan mönster. Vi startar oftast med barnen så du kan koncentrera dig på din fotografering efter det.
  • Ta gärna med en värmande jacka och kanske en filt att värma sig med under pauserna och gärna något att tugga på till dig och barnen. Det tar på krafterna att vara gravid :)

Nyföddfotografering

När du har bokat en gravidfotografering så får du 20 % rabatt på en nyföddfotografering som bokas inom ett år.

gravidfotografering

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
UA-48269763-1