Kom ta min hand

Bröllop-på-Tjolöholm-Bröllopsfotografering-TjolöholmTjolöholmfoto

Magiskt. Det är ett sant och sammanfattande ord för detta bröllop. Jag fick äran att fotografera Cecilia och Klas bröllop en vacker dag i slutet av maj. Alltså vilket bröllop! Så otroligt mycket kärlek och romantik så att benen nästan viker sig när jag tänker på det . Jag som bröllopsfotograf njöt av varenda sekund som jag fotograferade detta romantiska bröllop vid Tjolöhoms slott. En vigsel utomhus precis vid havet , så vackert och så fyllt av kärlek. Tack till Eva och er andra som hjälpte till att bära och hålla allt en bröllopsfotograf kan tänkas ha med sig. Tack vackra, ljuvliga brudpar för att jag fick fotografera er, med den blick och kärlek ni hyser för varandra så kan ni inte få annat en ett långt och lyckligt äktenskap. Puss på er!